کنفرانس ملی مهندسی نساجی یزد

دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی در یزد

کنفرانس ملی مهندسی نساجی با رویکردی مجازی در دانشگاه یزد، دانشکده مهندسی نساجی برگزار گردید. کنفرانس نساجی در تاریخ 19 و 20 خرداد سال 1400 در محورهای مختلف نساجی از جمله ریسندگی، بافندگی، بی بافت، رنگرزی و چاپ، پلیمر، الیاف، نانو،پوشاک، کفپوش ها، مدیریت کیفیت و طراحی پارچه همراه با برگزاری کارگاه‌های آموزشی با توجه به شرایط کرونایی به صورت مجازی و ارائه‌های از راه دور برگزار شد. دانشکده نساجی یزد با کمک انجمن علوم و فناوری مهندسی نساجی ایران برگزارکنندگان دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی یزد بودند.

 

در کنفرانس ملی یزد چه گذشت؟

کنفرانس ملی مهندسی نساجی یزد با ارسال مجموع 342 مقاله نساجی به دبیرخانه کنفرانس و پذیرش 312 مقاله آغاز گردید و در ادامه 125 نفر مقالات نساجی خود را به صورت سخنرانی زنده ارائه و 187 مقاله به صورت پوستری نمایش داده شد. از 125 سخنرانی زنده، 10 سخنرانی از کشورهای ایالت متحده آمریکا، کانادا، ایتالیا، هند، ترکیه، استرالیا و آلمان انجام شد. هفت کارگاه موفق آموزشی نساجی به همراه شو روم محصولات شرکتهای نساجی حامی کنفرانس از دیگر رویدادهای کنفرانس نساجی یزد بوده و نمایش کتابهای روز نساجی و معرفی مختصری از آنها نیز از دیگر برنامه های موفق برگزارکنندگان کنفرانس ملی نساجی یزد بوده است.

نساجی در یزد

پس از صنعت کاشی و سرامیک، صنعت نساجی بزرگترین صنعت یزد بوده و حدودا یک چهارم کل اشتغال یزد را با جمعیتی حدودا 25 هزارنفر به خود اختصاص داده است و از طرف دیگر 160 واحد بزرگ صنعتی یزد مربوط به صنعت نساجی بوده است. ترمه شهر یزد معروفترین محصول نساجی یزد در ایران و دنیا بوده و محصولاتی مانند روفرشی، رومبلی، پارچه مبلی، پارچه یزدی، جاجیم یزدی و شمد یزدی از محصولات منحصر به فرد بافندگان یزدی می باشد. صنایع دستی حوله یزدی، لیف یزدی، دستمال یزدی و … نیز پشتیبان هنر دست بافندگان یزدی از صنعت نساجی یزد می باشد.

سیزدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی

دانشکده نساجی امیرکبیر در سال آتی برگزار کننده سیزدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی کشور در سال 1401 بوده که فرصت خوبی برای مهندسین و فعالان حوزه نساجی برای مشارکتی علمی در صنعت نساجی کشور می باشد. امید است سیزدهمین کنفرانس ملی نساجی در محیطی حضوری و بدون کرونا در دانشکده نساجی امیرکبیر برگزار گردد. دوازدهمین کنفرانس تجربه ای خوب برای برگزاری غیر حضوری بوده و انتظار می رود در کنفرانس بعدی ترکیبی جدید از برگزاری حضوری و مجازی بر کیفیت کنفرانس نساجی بیفزاید.

منبع:

https://intec12.ir/

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *