تولید ماسک در دی ماه به 250 میلیون در هفته رسید
افزایش تولید روزانه ماسک به حدود 40 میلیون در روز در گام اول نیاز کشور به ماسک را عملا برطرف خواهد کرد و در گام دوم می توان به صادرات گسترده ماسک به اقصی نقاط دنیا تمرکز کرد.
تولیدکنندگان ماسک چه کنند؟
زنگ خطر برای تولیدکنندگان ماسک های خانگی و کارگاه های کوچک به صدا درآمده و با افزایش شدید تولید در استان های جنوبی کشور، عملا این تولیدی ها اگر برگه برنده خاصی نداشته باشند، تولید ماسکشان دیگر صرفه اقتصادی نخواهد داشت. تغییر طراحی در بسته بندی ماسک، تغییر شکل ظاهری ماسک، وجود رنگبندی متفاوت در ماسک، ایجاد کد جایزه در بسته های ماسک و پیدا کردن روزنه های صادراتی ماسک از راهکارهای جلوگیری از توقف تولید کارگاه های ماسک می باشد.
ماسکهای 3 بعدی چندلایه می تواند یکی از راهکارهای سریع تغییر روش تولید باشد. ماسکهای سه بعدی با داشتن ضخامت بالا و دهانه بزرگتر برای نفس کشیدن یکی از زنگ خطرهای تولیدکنندگان ماسک خانگی می باشد. تولیدکنندگان ماسک حتما در نظر داشته باشند رقابت قیمتی در ماه های آتی یکی از مولفه های خودساختار یافته تولید زیاد بوده و باید برای دادن قیمتهای زیر 300 تومان و حاشیه سود کمتر از 10 درصد آمادگی لازم را داشته باشند.
توان تولید ماسک در کشور
به گفته رییس بخش نساجی وزارت صمت تولید مواد اولیه ماسک به روزانه حداقل 20 میلیون ماسک می رسد و در دی ماه با افزایش خطوط تولید این مقدار تا 40 میلیون در روز خواهد رسید.
کاهش قیمت ماسک
به واسطه افزایش شدید تولید، کاهش قیمت تک فروشی به زیر 1000 تومان در تمام کشور دور از دستس نیست و محدوده معامله ماسک به 500 تومان می رسد. قیمت فعلی اسپان باند( پارچه مخصوص ماسک) در حدود کیلویی 80 هزارتومان است که با افزایش خطوط تولید در تهران، مشهد و کرمان، انتظار قیمت محدوده 50 هزار تومان دور از دسترس نیست.
بدون دیدگاه