در چند روز اخیر یک لیستی در سایت بهین یاب و سایت های مرتبط با وزارت صمت با موضوعیت آنکه کدام صنایع اشباع شده اند را منتشر کرد(لیست صنایع اشباع)،و در عین تعجب هیچ یک از شاخه های نساجی کشور در آن دیده نمی شوند.

حال ما در گروه تحلیلی تکسپود می خواهیم معنای این اطلاعاتی که از سمت وزارت صمت منتشر شده است را تحلیل کنیم،که نشانه چه نقاط تاریکی در جامعه آماری کشور از صنایع قرار داریم.

موارد زیر را می توان بررسی کرد:

1)آیا وزارت صمت اصلا نظارتی بر تقسیم مواد پتروشیمی برای صنایع دارد؟

2)آیا این آمار به مانند اطلاعات افرادی که ارز4200 تومانی گرفتند نیست؟

3)نتایج اطلاعات غلط باعث چه رخدادی در کشور می شود؟

1) آیا وزارت صمت اصلا نظارتی بر تقسیم مواد پتروشیمی برای صنایع مخصوصا نساجی دارد؟

اولین نکته مهم این است که اگر وزارت صمت بر تقسیم مواد اولیه نظارت داشت نباید شاهد افزایش افسار گسیخته مواد پتروشیمی به خصوص پلی پروپیلن باشیم.

بسیار جای تعجب دارد چگونه وزارتی که نمی تواند به گونه ای عمل کند تا دست دلالان مواد اولیه قطع شود، ولیکن می تواند آمار مهمی که کدام صنعت اشباع است یا نه را ارائه دهد.

نمودار افزایش پلی پروپیلن در دوسال گذشته را می توانید مشاهده کنید

2)آیا این آمار به مانند اطلاعات افرادی که ارز4200 تومانی گرفتند نیست؟

این ماجرا به ماننده ارز 4200 تومانی است که هیچ گاه مشخص نشد افرادی که ارز 4200 تومانی را دریافت کردند با آن چه کردند که نه تنها هیچ کالایی ازافزایش قیمت جا نمانده بلکه رقابت تنگاتنگی با یک دیگر دارند.

متاسفانه امروز به هیچ آمار و اطلاعاتی که از سمت دولت اعلام می شود نمی توان استناد کرد.

3)نتایج اطلاعات غلط باعث چه رخدادی در کشور می شود؟

این اطلاعات غلط دو مشکل را ایجاد می کند:

الف) بی اعتمادی افراد خبره و کار کشته صنعت نساجی به دولت و وزارت صمت به دلیل ارائه آمار غیر واقعی،هرچند بعید است تا الان هم اعتمادی وجود داشته باشد.

ب)مشکل بزرگ تر ترغیب شدن افراد به سمت و سوی صنایع نساجی با استناد با آماروزارت صمت است.پرسش اینجاست که وزارت صمت با این ادعا چرا نمی تواند نیازتمام تولید کننده در صنعت نساجی را تامین کند ولی دم از عدم اشباع صنعت نساجی می زند

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *