پتو راشل سرنوشتی مشابه خودرو
اما در خفا

ممنوعیت واردات پتو خارجی

پس از سه سال متمادی ممنوعیت واردات پتو خارجی و جلوگیری نسبی از قاچاق پتو باعث شد تولیدکنندگان پتو داخلی فرصتی برای افزایش تولید و بازسازی خطوط تولید پیدا کنند. با افزایش قیمت دلار نیز بازار صادرات این تولیدکنندگان روحی دوباره گرفت و بازار پتو در سال 98 رونق عجیبی گرفت به نحوی که پس از واریز پول حدود 2 ماه تحویل کالا طول می کشید.

فروشنده پتو راشل

پتوهای راشلی که در این سه سال پادشاهی کردند.

پادشاهان تولید پتوی ایرانی بدون شک پتو گلبافت، پتو نرمینه، پتو لاله، پتو شادیلون و پتوی لیلیان بوده که تولید بالا، پشتوانه نمایندگان استانی و شهرستانی، تنوع مناسب موجب گردیده علاوه بر گذاشتن تاج شاهی بر بازار پتو فروشان، اقدام به جذب نمایندگی در کشورهای همسایه نمایند.

لوگو های شرکت های نساجی

احیا شدگان پتو راشل داخلی

تولیدکنندگان دور شده از تولید پتو و ماشین آلات خوابیده در ایران و کشورهای حاشیه خلیج فارس با دیدن فرصت طلایی جلوگیری از واردات و قاچاق پتو، فرصت را غنیمت شمارده و دوباره خطوط تولید پتو راشل را راه اندازی کردند. احیا شدگان صنعت پتو راشل داخلی بیشتر تولیدکنندگان قهار یزدی بوده که توانستند با مارکهای پتو پریما، محبوب و پروانه خطوط از کار افتاده پتو را دوباره احیا کنند.

پتو نگار

پتو نگار

پتو محبوب

پتو محبوب

سرنوشت پتوهای معمولی

برخلاف پتوهای راشل داخلی دیگر پتوها، بازار معمول خود را تقریبا ثابت نگه داشته اند و اگر افزایش قیمت دلار نبود چه بسا توان رودررویی با پتوهای قاچاق فعلی را نخواهند داشت. انتظار می رود دولت از تولیدکنندگان پتو راشل افزایش تولید و تنوع را درخواست نماید زیرا در غیر اینصورت سرنوشتی مشابه خودرو خواهند داشت.

از طرف دیگر پتوهای معمولی مانند پتو سربازی، نمدی، مینک و مسافرتی چهارخانه در صورتی که اقدام به تغییری اصولی در محصول خود ننمایند و یا بازار بزرگی برای این دسته پتوهای معمولی پیدا نکنند ،در صورت تغییر سیاسی در واردات پتو ضربه به شدت بزرگتری از تولیدکنندگان پتوهای راشل که شبکه گسترده پخش دارند، به چارچوب تولید آنها وارد می شود و می تواند ظرف مدت کوتاهی تولید پتو معمولی را متوقف نماید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *